top of page

GEVEL

Gevel isolatie

Tijdens de bouw van een nieuw huis, evenals de renovatie van het oude, is de isolatie van de gevel en de buitenmuren een zeer belangrijke fase. Gevelisolatie vermindert de lekkage van warmte, wat de kosten beïnvloedt en beschermt tegen wind en vocht.

Gevel kuisen
en schilderen

Na verloop van tijd wordt coating vuil en er worden kiemen van mos gevormd op de wanden van de gevel. Dit draagt bij aan het afbrokkelen van bakstenen en naden. Met een hoge waterdruk en speciale, chemische middelen zullen we de gevel kwalitatief reinigen. Op verzoek van de klant kunnen we de gevel schilderen met speciale verf in elke gewenste kleur. Een speciale gevelverf beschermt de baksteen tegen vocht en voorkomt dat de gevel nat wordt en afbrokkelt.

Geveldecoratie met PVC sidings, schaliën, hout, baksteen en crepi

De gevel van het huis is het visitekaartje van de eigenaar. Wij voeren alle werkzaamheden aan de geveldecoratie met hoge kwaliteit uit. Wij produceren hout, gevelbeplating, chaliens en bakstenen. We installeren ook daksteunen met en zonder isolatie. We werken met veel verschillende materialen en zijn altijd blij om een nieuwe, representatieve look voor uw huis te creëren.

bottom of page