top of page

DECORATE WERKEN

Stucwerk en pleisterwanden

Als u van plan bent om een appartement of huis te repareren, of gewoon het interieur wilt bijwerken, zullen we alle soorten werk met hoge kwaliteit uitvoeren. We zullen tussen de muren van baksteen of blokken bouwen, de oude coating verwijderen en een nieuwe aanbrengen. Pleisteren, plamuren, schilderen van muren en plafonds. Wij werken met verschillende soorten gips en stopverf, zowel op basis van cement als gips. We voeren ook vele andere reparaties en afwerkingen uit.

Installatie
van gipskarton

Wij voeren alle soorten gipsplaten installatiewerk uit. Installatie van valse plafonds van gipsplaten. Installatie van gipsplaten op de muur. Installatie van interne gipswanden met isolatie en geluidsisolatie. Ook zullen we op verzoek van de klant exclusieve plafonds en wanden van gipsplaten uitvoeren.

Het leggen van tegels + mozaïek 

We zullen de oude tegels met hoge kwaliteit verwijderen en nieuwe tegels leggen, mozaïeken lijmen, alle soorten laminaat leggen. Op verzoek van de klant kunnen we een individueel mozaïekpatroon maken en plakken.

Interieur decoratieve pleisterwerk

U wilt een exclusief interieur in uw appartement, huis, bar of kantoor. Op dit gebied van wanddecoratie zijn er veel ontwerpopties en een zeer groot gamma van combinaties van kleuren en tinten. We luisteren aandachtig naar uw wensen en helpen deze om te zetten in realiteit.

bottom of page