top of page

DAK

Hellende daken

Het dak is een integraal onderdeel van het huis. Bescherming tegen natuurlijke omstandigheden en voor dit werk moet efficiënt en handig gewerkt worden. Hellende daken zijn erg populair en gebruikelijk in heel België. De keuze aan tegels is erg groot, zowel in assortiment als in kleur. U hoeft alleen uw wensen aan te geven, wij doen de rest. Uw dak krijgt een nieuw leven!

Platte daken - Platforms

Platte daken worden geïnstalleerd zowel in industriegebouwen als in privé. Er zijn veel soorten coatings, maar er wordt vooral dakbedekking gebruikt. Het is niet zo duurzaam en vanwege natuurlijke omstandigheden is de looptijd ervan beperkt. We raden aan een meer milieuvriendelijke en duurzame EPDM rubercoating te gebruiken. Er is geen gasbrander nodig om aan te brengen. EPDM ruber is eenvoudig aan te brengen op het dak. Dat vermindert het risico op brand tijdens het werk.

Dakisolatie

Dakisolatie is een belangrijk proces en een specialistisch advies. Veel materialen worden gebruikt voor dakisolatie, maar hoogwaardige dakisolatie draagt bij aan minder warmteverlies, wat de betaling van elektriciteits of gasrekeningen beïnvloedt. Als u nu investeert in dakisolatie, bespaart u in de toekomst tientallen euro’s.

Kuisen en schilderen van daken

Wij bieden deze diensten aan iedereen die de levensduur van het dak wil verlengen. Zowel als vernieuwen en decoreren. Door de groei van mos op het dak, is de houdbaarheid sterk verminderd. De wortels van mos groeien in het dak en vernietigen daardoor zijn structuur. Wat vervolgens leidt tot waterlekkage en ongeschiktheid. Met speciale chemicaliën en water onder hoge druk wassen we alles af. Daarna bedekken we met een speciale verf, bestand tegen omgevingsinvloeden.

Installatie van velux
en koepel

VELUX ramen voor hellende daken en SKYLUX koepels voor platte daken. Dit is natuurlijk licht en direct daglicht in uw kamer en andere ruimtes in uw huis. Ze zijn zeer gemakkelijk te gebruiken en handig voor het ventileren van de kamer. Renovatie van oude goten en installatie van nieuwe goten Goten vervullen een zeer belangrijke functie van het opvangen en afvoeren van regenwater van het dak. Als de goten in slechte staat zijn, kan dit leiden tot een toename van de luchtvochtigheid in het huis, met als gevolg zwart aan het plafond en de muren.

bottom of page